Andreas Wikström

Andreas Wikström har gått från snickare till bovärd och vidare till fastighetsförvaltare. Nu får han arbeta planerat och långsiktigt och säkerställa att husen utvecklas tillsammans med verksamheterna de representerar.

Efter att ha jobbat med bostäder i åtta år på Hyresbostäder bestämde sig Andreas för att utbilda sig till fastighetsförvaltare, sökte jobb på Norrevo och jobbar numera framför allt med skolor, förskolor och LSS-boenden.
– Det är skillnad på att jobba med människors hem och att jobba med lokaler där människor arbetar. Med till exempel en skola är det viktigt att ha en dialog och veta hur skolan tänker och vad de vill åstadkomma framåt så vi utvecklar husen tillsammans på rätt sätt.

En vanlig arbetsdag i Andreas liv består av ett massivt flöde av information där i stort sett varje e-postmeddelande och telefonsamtal kräver en åtgärd.
– Det svåraste är helt klart att hinna med mail och telefon. Det roligaste är att vara ute i verksamheten, planera, träffa människor och få se alla hus.

Andreas är fascinerad av gamla hus, renoverar själv på fritiden och är glad över att Norrköping lyckats bevara så många vackra, gamla hus. Något som är nyare än de flesta av husen är Norrevo.
– Eftersom det är ett relativt ungt företag är det mycket som saknar en struktur, men det gör också att man får vara delaktig och forma. Här får jag använda min kompetens. Det känns bra.

Utveckling, som är ett starkt ledord hos hans nya arbetsgivare, är något han själv strävar efter.
– Jag vill inte gå i samma hjulspår utan strävar alltid efter att utvecklas, även om det är nya vägar som ska upptäckas där varken jag eller någon annan gått tidigare.

FAKTA/ANDREAS:

Namn: Andreas Wikström
Roll: Fastighetsförvaltare
På Norrevo sedan: april 2020
På fritiden: renoverar hus tillsammans med sin fru, motionerar hunden
Favoritbyggnad: ”Behandlingshemmet Ellen i Kimstad är ett väldigt vackert hus”

“Den oändliga variationen är roligast”

Malin Eklöf
Fastighetsförvaltare

“Här är det ingen som inte vill utvecklas”

Erik Petersson & Stefan Wennermark
Arbetsledare och Tekniker

“Mina medarbetare lär mig ständigt”

Monica Jangland
Enhetschef Affärsstöd

“Inspirerande att vara en kugge i hjulet”

Ann-Louise Edstrand
Ekonomichef

“Här får jag använda min kompetens”

Andreas Wikström
Fastighetsförvaltare

“Alla tycker att städning är viktigt”

Marija Mirosavljevic
Avtalsansvarig Lokalvård