JOBBA HOS OSS

Vill du vara med och utveckla lokaler för livet – i Norrköping?

I det stora perspektivet är alla Norrköpingsbor i slutänden Norrevos kunder. Det innebär att ditt bidrag som medarbetare på Norrevo kan inverka på allas vår tillvaro genom livet. Ditt bidrag kommer i någon mån kunna göra skillnad för din mormor, din granne, dina barn eller till dig själv. Det är en otrolig känsla att få vara med och påverka något så stort.

Oavsett vad du jobbar med på Norrevo så har du möjligheten att kunna påverka och utveckla. Norrevo är ett ungt bolag och vi alla tillsammans är med och påverkar vår framtid. Vi är ca 70 medarbetare som jobbar inom många olika områden. Vi vårdar våra fastigheter och bygger nya när behov uppstår.

En stor del av vår vardag handlar om att tillhandahålla lokaler till våra kunder. Men vi måste tänka längre än så. Våra fastigheter ska vara lika funktionella och välskötta om 10, 20 och 50 år. Det gör att ditt bidrag som medarbetare också ger avtryck för en hållbar framtid.

På Norrevo har vi nära till varandra. Dels sitter vi alla tillsammans i tillgängliga lokaler och vi har också en relativt platt organisation med få beslutsvägar och korta avstånd från idé till genomförande. Det betyder att du som medarbetare har möjlighet att påverka verksamheten, våra mål och hur vi tar oss dit.

Om du vill arbeta tillsammans med oss och drivs av att kunna vara en del av en välkomnande, vacker och färgstark kommun som växer på ett ansvarsfullt sätt så ha koll på våra lediga tjänster. Läs också gärna mer om oss i presentationen av några utav våra fantastiska medarbetare här.