Malin Eklöf

Arbetsdagen blir sällan som planerad utan kommer att innehålla stora variationer och kräva flexibilitet. Det passar Malin Eklöfs personlighet bra.
– Jag gillar inte när det är monotont, säger fastighetsförvaltaren.

Malin Eklöf har varit med sedan Norrevo grundades, hon började bara några veckor innan bolagsnamnet var officiellt. Innan arbetade hon på Lejonfastigheter. Den kunskap hon i dag besitter har hon jobbat sig till, hon har ingen utbildning i bagaget. Men hon går en hel del kortare kurser.

– På Norrevo blir du aldrig nekad en utbildning. Alla medarbetare får gärna vidareutbilda sig.

I rollen som fastighetsförvaltare måste Malin ta beslut som gynnar fastigheterna, gör kunden nöjd och samtidigt få ekonomin att gå ihop. Det ställer höga krav på flexibilitet, att kunna anpassa sig efter nya situationer och möjligheter (snarare än svårigheter) varje dag.
De fastigheter hon förvaltar är fastigheter som är öppna för allmänheten vilket gör att förutom att de verksamheter som bedrivs i byggnaderna är kunder är även de flesta Norrköpingsbor det. Det är fastigheter som Friidrottsarenan, Konstmuseet, Louis De Geer konsert & kongress, Östgötateatern och Himmelstalundshallen.

– I mina lokaler finns mycket känslor och upplevelser. Hit vill man locka alla och visa upp vår stad.

Norrköping upplever hon är en stad som vill utvecklas och det är viktigt att ta rätt beslut för staden.

– Det är viktigt att vara lyhörd för det samhälle vi bor och verkar i och att arbeta för att hitta nya lösningar inom hållbarhet och energi. Där har vi på Norrevo ett stort ansvar.

Som ungt företag finns inte företagskulturen i form av ”så här har vi gjort i alla år”. Ingen har gått på stigen innan utan alla medarbetare är nytänkande och formar sin egen stig.

– Vi har stor acceptans för ”shit happens” eftersom mycket av det vi gör testar vi för första gången. Norrevo är i ständig rullning och kommer inte sluta rulla på länge.

Med en utvecklande organisation blir det viktigt att finnas nära sina kollegor och genom det gemensamma kontoret på Norra Promenaden 100 med öppna kontorslandskap kan de överhöra varandra och ha koll på vad som händer.

– Eftersom vi är ute mycket i våra fastigheter är det ett måste att då och då landa på kontoret och ha sina kollegor nära. Jag har bra kollegor med en mängd kompetens och erfarenheter.

FAKTA/ MALIN:

Namn: Malin Eklöf
Roll: Fastighetsförvaltare
På Norrevo sedan: 2016
På fritiden: tränar för att ha energi till sonen på 7 år
Favoritbyggnad: ”Jag har en ny varje år, men i år är det Östgötateatern eftersom det händer så mycket där i år och byggnaden har en fantastisk konstruktion”.

“Den oändliga variationen är roligast”

Malin Eklöf
Fastighetsförvaltare

“Här är det ingen som inte vill utvecklas”

Erik Petersson & Stefan Wennermark
Arbetsledare och Tekniker

“Mina medarbetare lär mig ständigt”

Monica Jangland
Enhetschef Affärsstöd

“Inspirerande att vara en kugge i hjulet”

Ann-Louise Edstrand
Ekonomichef

“Här får jag använda min kompetens”

Andreas Wikström
Fastighetsförvaltare

“Alla tycker att städning är viktigt”

Marija Mirosavljevic
Avtalsansvarig Lokalvård